اهدای مدال 2 قهرمان به آستان قدس رضوی
– اخبار ورزشی –
به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از به گزارش پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، در مراسم تجلیل از قهرمانان ورزش استان خراسان رضوی در عرصههای بینالمللی که صبح امروز (پنجشنبه – 27 اردیبهشت ماه) با حضور وزیر ورزش و جوانان در تالار ولایت حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد، ملیحه صفایی قهرمان شطرنج نابینایان بازیهای پاراآسیایی مدال طلا و علی سلحشور نایب قهرمان جودوی المپیک ناشنوایان مدال نقره خود را به آستان قدس رضوی اهدا کردند.
کیومرث هاشمی در آیین تجلیل از مدالآوران استان خراسان رضوی که صبح امروز در تالار ولایت حرم رضوی برگزار شد، با تقدیر از دستاندرکاران این برنامه گفت: این اولین بار است که مراسم تجلیل از مدالآوران ورزشی در حرم مطهر رضوی برگزار میشود که نشان از توجه و نظر ویژه آستان قدس رضوی و نظام به ورزش و قهرمانان دارد و این موضوع قابل تقدیر است.
وی با بیان اینکه نگاه کلان نظام توجه به قهرمانان و ورزشکاران است، به دیدار قهرمانان با مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: عنایت مقام معظم رهبری به ورزش و قهرمانان ورزشی و موضوعات فرهنگی ورزش ویژه است و ایشان بارها از افتخارآفرینی قهرمانان ورزشی تشکر کردند.
وزیر ورزش و جوانان گفت: تنها دو جا در دنیا سرود ملی هر کشور نواخته میشود که یکی زمانی است که رئیس جمهور هر کشور به کشور دیگری سفر میکند و دیگری پای سکوی قهرمانان ورزشی هر کشور است که این نشان از ظرفیت خوب ورزش دارد و ما مصمم هستیم که با عنایات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور و با مجموعه تلاشهای مجموعه ورزش کشور این مسیر را ادامه دهیم و دل مردم را شاد کنیم.
هاشمی همچنین به دیدار تیم ملی فوتسال با مقام معظم رهبری و تجلیل از قهرمانان ورزشی با حضور رئیس جمهور اشاره و مجدد به نگاه ویژه نظام به ورزش و قهرمانان اشاره کرد و گفت: پاداش قهرمانان در این مراسم تقدیم شد و نکات خوبی توسط رئیس جمهور بیان شد که نقشه راه ما خواهد بود.
وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه دو برنامه مهم برای ریلگذاری ورزش کشور در دستور کار داریم و به آمایش سرزمینی ورزش کشور به عنوان یکی از این دو برنامه اشاره کرد و گفت: 9 دستگاه عضو شورای عالی ورزش هستند و در راستای توسعه ورزش گام بر میدارند که در راستای طرح آمایش سرزمینی مصمم هستیم وظایف هر دستگاهی در حوزه توسعه ورزش مشخص شود.
وی تصریح کرد: بهعنوان یک کارشناس ورزش کشور عرض میکنم که خدمات زیادی در زیر ساختهای ورزش کشور پس از انقلاب انجام شده که 95 هزار زیر ساخت ورزشی در این طرح نقطهزنی شده است و امیدواریم تا 110 هزار مکان برسد که پس از ثبت رسمی آنها برنامههای ما شروع می شود که مثلاً در هر استان و شهری چه ورزشها و نیروی انسانی نیاز است که آن رشته توسعه پیدا کند. قطعاً در بخش ورزش همگانی هم به همین شکل است.
وی توضیح داد: در آمایش سرزمینی ورزش مشخص خواهد شد که هر استان، شهر یا روستایی به چه رشتههای ورزشی نیاز دارد و شاید نیازی نباشد تا 50 هیئت ورزشی در آن فعالیت داشته باشد و فقط در همان رشتههایی که استعداد و نیاز دارد، باید توسعه صورت بگیرد.
هاشمی با بیان اینکه با اجرای این برنامه مسیر ورزش قهرمانی و همگانی کشور روشن خواهد شد، افزود: عدالت ورزش یعنی همین آمایش سرزمین و به عبارتی هر امکاناتی آن جایی که نیاز است مصرف میشود.
وزیر ورزش و جوانان همچنین از برنامه ملی پیشرفت ورزش کشور بهعنوان دومین برنامه کلان وزارت ورزش و جوانان یاد کرد و افزود: این برنامه در راستای مشخص شدن تکلیف دستگاههای مختلف ورزش کشور انجام میشود و وزارت ورزش و جوانان بهعنوان سیاستگذار حوزه ورزش خواهد بود و تأکید رئیس جمهور نیز بر این است تا این برنامه هر چه زودتر اجرا شود.
وی همچنین به ارزشهای فرهنگی در ورزش تأکید کرد و گفت: هر اقدام ما باید پیوست فرهنگی داشته باشد و امیدواریم با اجرای این برنامهها مسیر پیشرفت ورزش و موضوعات فرهنگی آن سریعتر صورت پذیرد.
انتهای پیام/